Rengasasentaja Ouluun

Etsimme RENGASASENTAJIA kevätsesonkiin usealle eri Vantaan toimipisteelle!

Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä puutu? Tässä voi olla juuri etsimäsi työ tälle keväälle! 

Sesonki alkaa maalis-huhtikuussa ja työtä on luvassa noin 3-5 viikkoa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-19 välillä ja mahdollisesti lauantaisin klo 9-14. Sinulta toivotaan joustavuutta työaikojen suhteen, sillä päivät saattavat venyä. Tässä tehtävässä toivomme sinulta motivaatiota tehdä töitä täydellä innokkuudella koko sesongin ajan sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Sesongin työ on hektistä, joten sinulta vaaditaan ripeää työotetta – huolellisuutta kuitenkaan unohtamatta! 

Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla. Renkaiden vaihtamisesta tulisi kuitenkin löytyä edes hieman kokemusta. Ajoneuvoasentajan tutkinto katsotaan suureksi eduksi tehtävään, mutta kuten mainittu – tärkeintä on reipas asenne ja halu tehdä töitä! 

Psst! Meillä muuten maksetaan palkka joka viikon perjantaina!

Kiinnostuitko? Varaa itsellesi nopeasti paikkasi sesonkiin! Hae paikkaa ohessa olevan linkin kautta, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Wilma Niskanen arkisin klo 10-14, puh. 040 121 7148 tai sähköpostitse wilma.niskanen@citywork.fi.

Vastaavanlaiset artikkelit

Viimeisimmät julkaisut

Suositellut työpaikat

Automaalari Tampereelle

Haemme asiakkaallemme automaalaria Espooseen.Etsimme reipasta, innokasta henkilöä jonka tärkein ominaisuus on halu ja hyvä asenne autoalaa kohtaan. Voit olla automaalariuran alkupäässä tai kokeneempi alan koulun...

Rakennusinsinööri Turkuun

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina rakennusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme liikevaihto on tällä hetkellä noin 10 Meur vuodessa ja yritys on kovassa kasvussa. Kasvun myötä heidän matalaan...

Rengasasentaja Ouluun

Etsimme RENGASASENTAJIA kevätsesonkiin usealle eri Vantaan toimipisteelle! Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä...