Opiskelijoiden oma verkkolehti. Tiitus julkaisee nuorten työelämämedian

Tiitus on julkaissut opiskelijoiden työelämään ja opintoihin keskittyvän työelämämedian. Tiitus haluaa kasvaa jatkossa yhä enemmän opiskelijan, työnantajan ja oppilaitoksen kohtaamispaikaksi. Tiituksen toinen perustaja Niklas Litmala toteaa, että opiskelijoiden työllistymiseen ja työelämään liittyy muutakin kuin vain avoimet työpaikat ja työpaikkailmoitukset.

”Opiskelijoilta on puuttunut opiskeluun ja opiskelijan työelämään keskittyvä verkkomedia. Tämän vuoksi päätimme lähteä kehittämään Tiitusta eteenpäin ja tarjota jatkossa työelämämedian kautta opiskelijoiden näköistä sisältöä – opiskelijoiden itsensä tuottamana.” kommentoi Litmala.

Tiituksen työelämämedian tarkoituksena on tehdä opiskelijoiden työelämästä ja opinnoista läpinäkyvämpää. Työelämämedian sisältöä tuottaa tällä hetkellä 20 sisällöntuottajana toimivaa opiskelijaa. Kirjoituksia löytyy niin opiskelijan etävaihdosta, opiskeluiden ja työn yhteensovittamisesta kuin omasta jaksamisesta. Opiskelijat kirjoittavat omasta arjestaan, itse opiskelusta kuin odotuksistaan tulevaisuuden työelämää kohtaan. Tämän lisäksi opiskelijat jakavat toisilleen erilaisia vinkkejä ja ohjeita toisilleen.

”Murheet ja huolet, joita opiskelijat käyvät läpi ovat sellaisia, mitä myös muut opiskelijat miettivät. Sen vuoksi tarve opiskelijoiden itsensä näköiselle ja helposti saavutettavalle sisällölle on ollut suuri. Suomessa ei ole ollut aiemmin yhtä paikkaa, josta löytyisi laajasti opiskelijan eri elämän osa-alueisiin liittyvää sisältöä.”, Tiituksen Jukka Sierla kommentoi.

Osana uutta työelämämediaa Tiitus jatkaa kasvuaan paikkana, joka yhdistää kaikki Suomen opiskelijat, oppilaitokset ja työelämän.

”Tiitus on aiemmin ollut etenkin oppilaitosten omaksi ottama yhteisö. Työelämämedian kautta myös opiskelijat saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät vaikuttamaan Tiituksen kehitykseen. Tavoitteenamme on, että loppuvuoteen mennessä Tiituksen ympärille syntyy opiskelijoista käsittävä yhteisö, joka Tiitusta vie eteenpäin yhdessä oppilaitosten kanssa.”, Sierla kommentoi.

Uuteen työelämämediaan pääsee tutustumaan täältä: 
https://www.tiitus.media/

Vastaavanlaiset artikkelit

Viimeisimmät julkaisut

Suositellut työpaikat

Automaalari Tampereelle

Haemme asiakkaallemme automaalaria Espooseen.Etsimme reipasta, innokasta henkilöä jonka tärkein ominaisuus on halu ja hyvä asenne autoalaa kohtaan. Voit olla automaalariuran alkupäässä tai kokeneempi alan koulun...

Rakennusinsinööri Turkuun

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina rakennusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme liikevaihto on tällä hetkellä noin 10 Meur vuodessa ja yritys on kovassa kasvussa. Kasvun myötä heidän matalaan...

Rengasasentaja Ouluun

Etsimme RENGASASENTAJIA kevätsesonkiin usealle eri Vantaan toimipisteelle! Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä...