Kanapastaa opiskelijoille

Opiskelijana ylimääräisiä rahoja ei tipu taivaalta. On siis ymmärrettävää, ettei jokapäiväistä ruokailua voi hoitaa hienoissa ravintoloissa. On keksittävä helppoja, halpoja, mutta myös nopeita ruokia, joista riittäisi mahan täytettä useammaksi päiväksi.

Kanapasta sopii aktiivisille, mutta myös kotona viihtyville opiskelijoille. Täyttävä sekä maukas pasta ei purista pankkitiliä kuiville: Raaka-aineet sujahtavat kauppakassiin reilulla kuudella eurolla. Ruuan tekemiseen ei kulu myöskään aikaa: Pasta valmistuu lähes itsestään reippaassa 25 minuutin aikataulussa. Jos minäkin pystyn siihen, niin varmasti myös kaikki muutkin pystyvät valmistamaan oman kanapastansa keittiössä.

Raaka-aineiksi tarvitset:

  • Marinoitua kanaa, itse käytin fajita-maustettua kanaa n. 450g
  • Pastaa, “Simpukka”, eli Gnochi pasta sopii hyvin! n. 300-400g
  • Juustoraastetta 1ps/175g
  • Ruokakermaa n. 2.5dl

Valmistaminen on helppoa. Kanat kypsennetään pannulla. Mausteina voi käyttää currya, mustapippuria ja oikeastaan mitä ikinä lystää! Itse laitoin hieman mukaan jääkaapissa ollutta tomaattipestoa. Samalla pastat keitetään kypsiksi. Kana ja pasta laitetaan samaan vuokaan, sekoitetaan. Ruokakerma valutetaan päälle, jonka jälkeen tuotos kruunataan juustoraasteella.

Oma ruokani maksoi 6,49€. Lisämakua voisi tuoda mukaan valkosipulilla tai maustetulla juustoraasteella. Variaatioita on moneksi, niin monta kuin on kokkejakin!

Ja eikun nauttimaan!


Arttu Toivanen – väkevää kannanottoa opiskelijoiden asioihin susirajalta!

email: toivanenarttu3@gmail.com

Instagram: @ozoditriif

Vastaavanlaiset artikkelit

Viimeisimmät julkaisut

Suositellut työpaikat

Automaalari Tampereelle

Haemme asiakkaallemme automaalaria Espooseen.Etsimme reipasta, innokasta henkilöä jonka tärkein ominaisuus on halu ja hyvä asenne autoalaa kohtaan. Voit olla automaalariuran alkupäässä tai kokeneempi alan koulun...

Rakennusinsinööri Turkuun

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina rakennusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme liikevaihto on tällä hetkellä noin 10 Meur vuodessa ja yritys on kovassa kasvussa. Kasvun myötä heidän matalaan...

Rengasasentaja Ouluun

Etsimme RENGASASENTAJIA kevätsesonkiin usealle eri Vantaan toimipisteelle! Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä...