Jauhelihapannaria opiskelijoille

Suolainen ja makea, voittamaton yhdistelmä. Lasten suosikki pannukakku yhdistettynä suolaiseen jauhelihaseokseen valloittaa makuhermot. Pannari ei ole vaikea eikä kalliskaan tehdä. Jauhelihapannari sopii loistavasti lisukkeeksi tai iltapalaksi sellaisenaan.

Ainesosiksi tarvitset:

  • 500g jauhelihaa
  • 1 pussi sipulikeittoa
  • 1prk (200g) kermaviiliä

Taikinaan:

  • 6dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 3dl vehnäjauhoa
  • ½ tl suolaa
  • Pinnalle juustoraastetta 2dl.

Ensimmäiseksi kannattaa sekoittaa kermaviili sekä sipulikeitto erillisessä astiassa. Samalla paistetaan jauheliha pannulla. Kermaviili-sipulikeitto sekoituksen täytyy antaa turvota 10 minuuttia. Lopuksi jauheliha sekoitetaan kermaviilin sekä sipulikeiton kanssa.

Taikina-aineet sekoitetaan keskenään ja annetaan hetken aikaa turvota. Taikina voi tuntua hieman luirolta, mutta tämä kuuluu asiaan. Hyvä siitä tulee!

Taikina kaadetaan leivinpaperilla päällystetylle pellille ja päälle ripotellaan jauhelihasekoitus. Lopuksi päälle asetellaan juustoraaste ja pannari on valmis paistettavaksi uunissa. Uunissa kannattaa olla asteita 225℃. Pannari viihtyy uunissa suunnilleen 30 minuuttia, jonka jälkeen se huutaa itseään syötäväksi.

Jauhelihapannari on yksinkertaista sekä halpaa naposteltavaa, joka maistuu koko perheelle.  

Arttu Toivanen- väkevää kannanottoa opiskelijoiden asioihin susirajalta!

email: toivanenarttu3@gmail.com
Instagram: @ozoditriif

Vastaavanlaiset artikkelit

Viimeisimmät julkaisut

Suositellut työpaikat

Automaalari Tampereelle

Haemme asiakkaallemme automaalaria Espooseen.Etsimme reipasta, innokasta henkilöä jonka tärkein ominaisuus on halu ja hyvä asenne autoalaa kohtaan. Voit olla automaalariuran alkupäässä tai kokeneempi alan koulun...

Rakennusinsinööri Turkuun

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina rakennusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme liikevaihto on tällä hetkellä noin 10 Meur vuodessa ja yritys on kovassa kasvussa. Kasvun myötä heidän matalaan...

Rengasasentaja Ouluun

Etsimme RENGASASENTAJIA kevätsesonkiin usealle eri Vantaan toimipisteelle! Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä...