Sovellussuosituksia opiskelijalle

Opiskelijalla on usein lompakon nyörit kireällä. Sen lisäksi takana on usein ollut muutto uuteen kaupunkiin, jonka palvelut ja palveluiden tarjoukset eivät ole vielä tiedossa. Uudessa elämäntilanteessa saattaa myös tarvita arkeen helpotuksia ja mukavuuksia. Siksi tässä artikkelissa esittelenkin seuraavaksi sovellussuosituksia opiskelijalle ja opiskelijabudjetille.

ResQ

ResQ on hävikkiruuan sovellus, johon esimerkiksi ravintolat ja ruokakaupat laittavat myyntiin hävikkiin menevää ruokaa. Hinnat ovat normaaleja hintoja huomattavasti matalampia, ja siksi opiskelijaystävällisiä. Varsinkin ruokakauppojen ruokakassit ovat edullisia, ja niistä saa hyvin täytettä jääkaappiin ja pakastimeen!

Spotify

Kukapa ei jo tietäisi musiikkisovellus Spotifyta. Harva kuitenkaan tietää, että Spotifyssa opiskelijat voivat saada Spotify Premiumin jopa puoleen hintaan normaalista Spotify Premiumin hinnasta. Opiskelijan Spotify nimittäin maksaa alle 5 euroa.

Timma

Monet opiskelijat varmasti joutuvat tinkimään kauneudenhoidosta ja esimerkiksi kampaamokäynneistä. Jos kuitenkin haluaa käyttää kauneudenhoitopalveluita, kannattaa niitä varata Timman kautta. Timmasta näet tietyn alueen palveluntarjoajia ja heidän hintansa, joten itselle sopivan hintaluokan etsiminen on näppärää. Timmaan on usein myös alennuskoodeja ja palveluntuottajat myös tarjoavat itse usein alennuksia Timman kautta. Jos siis haluaa käydä laittamassa hiuksia, kynsiä tai ripsiä, kannattaa selata oman kaupungin Timman tarjonta.

Pivo

Pivo on Osuuspankin mobiilisovellus, jossa voi kätevästi maksaa muille kavereille, joilla on myös Pivo-sovellus. Sen lisäksi Pivoon saa sähköisen opiskelijakortin, johon ei vaadita, että käytät Osuuspankkia pankkipalvelunasi. Näiden lisäksi Pivossa on paljon kuponkeja esimerkiksi eri pikaruokaloihin, kuten Subway-ravintolaan.

Facebook-kirppikset, tise ja zadaa

Vaatteiden kierrättäminen kannattaa! Kierrättämisestä ja kirppistelystä on tehty helpompaa, sillä esimerkiksi Facebookin kirpputoriryhmistä ja Marketplacesta voi tehdä monenlaisia löytöjä huonekaluista vaatteisiin. Sen lisäksi käytettyjä vaatteita voi ostaa ja myydä Tise- ja Zadaa-sovelluksissa.

Jodel ja @alennuskoodit

Jodel on anonyymi yhteisösovellus. Opiskelijalle siellä ovat hyödyllisiä paitsi oman korkeakoulun kanavat, mutta myös @alennuskoodit-kanava, jossa usein jaetaan eri palveluiden alennuksia ja tarjouksia. Olen itse saanut esimerkiksi tilattua ilmaiseksi Ruutu+ -palvelun Jodelista saamani koodin avulla.

Kide.app

Kide.app on sovellus, josta saa ostettua useisiin eri opiskelijatapahtumiin lippuja helposti ja kätevästi. Sen lisäksi Kide.app:n kautta saa hankittua esimerkiksi haalarimerkkejä.

Canva

Canva on yleishyödyllinen sovellus kaikille, mutta erityisesti opiskelijoille. Canva on ilmainen sekä helppokäyttöinen, ja sitä kautta saa kätevästi tehtyä visuaalisesti miellyttävän näköisen CV:n. Monet ainejärjestöt käyttävät myös viestinnässään Canvaa, eli tällöinkin Canvasta on suuresti hyötyä.

Wolt, Foodora ja muut kuljetuspalvelut

Toisinaan opiskelijan arki on hektistä, joten joskus ruuan laittamisen sekä kaupassa käymisen ajoittaminen voi olla haastavaa. Tällöin arkea voivat helpottaa Woltin ja Foodoran kaltaiset palvelut, joista saa tilattua ruokaa ravintoloista tai ruokakaupoista suoraan kotiovelle. Woltissa ja Foodorassa on usein myös alennuksia ja muita tarjouksia.

Tiitus mobiilisovellus

Myös Tiituksella on mobiilisovellus, jonka tarkoituksena on helpottaa opiskelijoiden työnhakua. Tiitus tekee työpaikkojen selaamisesta ja hakemisesta helpompaa. Sovelluksen kautta näet työnhakuprosessisi kätevästi, ja sovellus myös ehdottaa sinulle sopivia avoimia työpaikkoja. Tiituksen työnhaussa saat oman osaamisesi tuotua kattavasti esiin, eikä haittaa, mikäli aiempaa työkokemusta ei vielä ole!

Rosa Parkkinen

Opiskelija ja Tiituksen sisällöntuottaja

IG: rosaparkkinen
E-mail: rosaeparkki@gmail.com

Vastaavanlaiset artikkelit

Viimeisimmät julkaisut

Suositellut työpaikat

Automaalari Tampereelle

Haemme asiakkaallemme automaalaria Espooseen.Etsimme reipasta, innokasta henkilöä jonka tärkein ominaisuus on halu ja hyvä asenne autoalaa kohtaan. Voit olla automaalariuran alkupäässä tai kokeneempi alan koulun...

Rakennusinsinööri Turkuun

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina rakennusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme liikevaihto on tällä hetkellä noin 10 Meur vuodessa ja yritys on kovassa kasvussa. Kasvun myötä heidän matalaan...

Rengasasentaja Ouluun

Etsimme RENGASASENTAJIA kevätsesonkiin usealle eri Vantaan toimipisteelle! Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä...