Opiskelijabudjetilla ruokaa: herkulliset tortillapizzat

Tortillapizzat ovat kaikkea, mitä opiskelija ruualtaan voi toivoa: ne ovat edullisia, helppoja ja nopeita tehdä sekä maistuvat herkulliselle. Pizzoja voi tuunata oman maun sekä jääkaapin sisällön mukaan. Tässä perusohje tortillapizzoihin tonnikalatäytteellä.

Aikaa 15 min

  • 2 Isoa tortillapohjaa
  • ½ dl Tomaattisalsaa
  • 1 Sipuli
  • 1 Paprika
  • 1 prk Tonnikalaa
  • ripaus Suolaa
  • ½ tl Mustapippuria
  • 1tl Oreganoa
  • 150 g Juustoraastetta

Aseta uuni lämpiämään 225 asteeseen ja aloita tortillapizzojen valmistaminen laittamalla uunipellille leivinpaperi, jonka päälle aseta tortillapohjat. Sivele lusikalla ohut kerros salsaa pohjien päälle. Hienonna sipuli ja pilko paprika. Valuta tonnikalapurkista nesteet pois ja levitä tonnikala salsan päälle tasaisesti, jonka jälkeen lisää hienonnettu sipuli sekä paprikakuutiot pizzojen päälle. Lisää mausteet. Lopuksi ripottele juustoraaste tasaiseksi kerrokseksi. Paista pizzoja uunin keskitasolla noin 7–10 minuuttia kunnes juustoraaste on ottanut väriä.

Vinkki: Jos jääkaapista löytyy muutama tomaatti, voi valmiin salsan sijaan tehdä oman nopean tomaattikastikkeen pizzoille. Pilko tomaatit, jonka jälkeen laita palat kattilaan ja kiehauta ne 1rkl viinietikan, ripauksen suolaa ja mustapippuria kanssa.

Voilá! Omatekoinen tomaattikastike on valmis.

Sini Mäensivu

Tiituksen sisällöntuottaja ja kulttuurialan opiskelija
IG: sinimaensivu
Email: sinimaensivu@gmail.com

Vastaavanlaiset artikkelit

Viimeisimmät julkaisut

Suositellut työpaikat

Automaalari Tampereelle

Haemme asiakkaallemme automaalaria Espooseen.Etsimme reipasta, innokasta henkilöä jonka tärkein ominaisuus on halu ja hyvä asenne autoalaa kohtaan. Voit olla automaalariuran alkupäässä tai kokeneempi alan koulun...

Rakennusinsinööri Turkuun

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina rakennusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme liikevaihto on tällä hetkellä noin 10 Meur vuodessa ja yritys on kovassa kasvussa. Kasvun myötä heidän matalaan...

Rengasasentaja Ouluun

Etsimme RENGASASENTAJIA kevätsesonkiin usealle eri Vantaan toimipisteelle! Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä...