Kinuskinen jääkahvi

Erilaiset jääkahvit ovat nousseet lähivuosina etenkin nuorten ja nuorten aikuisten suosioon. Sen lisäksi, että jääkahveja löytyy lähes jokaisen kahvilan listalta, valmistetaan niitä nyt myös kotona. Enkä ihmettele, sillä onhan jääkahvi todella helppo valmistaa myös kotioloissa. Jos haluat lisätä jääkahviisi makeutta, onnistuu se helposti kauppojen hyllyiltä löytyvien kastikkeiden ja makusiirappien avulla. Tai, jos olet perinteisemmän kahvin ystävä, voit nauttia sen myös sellaisenaan.

Seuraavaksi haluan jakaa oman reseptini herkulliseen jääkahviin. Tämä kahvi sopii erityisesti virkistämään kesän kuumia hellepäiviä, mutta toki sitä voi nauttia ympäri vuoden. Valmistuksessa menee vain muutama minuutti. Reseptiä saa soveltaa vapaasti ja kinuskin voi korvata haluamallaan kastikkeella tai makusiirapilla. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan juuri tätä jääkahvia!

Tarvittavat ainekset:

  • Jääpalat
  • Kinuskikastike
  • Kaurajuoma (voit käyttää myös esim. normaalia maitoa tai mantelimaitoa) Jäähtynyttä kahvia

Valmistus:

  • Ota esille tarvittavan iso lasi.
  • Koristele lasi sisäpuolelta kinuskikastikkeella.
  • Täytä lasi jääpaloilla.
  • Kaada seuraavaksi jäähtynyt kahvi lasiin.
  • Viimeistele jääkahvi kaatamalla lasiin kylmä kaurajuoma.
  • Sekoita ja nauti.

Huom! Resepti on suunniteltu niin, että jokainen voi valmistaa jääkahvin oman makunsa mukaan. Siksi resepti ei kerro tarkkoja määriä. Jos haluat maustaa kahvisi makusiirapilla, voit ostaa siirappia esim. Espresso housesta, jossa sitä myydään pulloissa myös asiakkaille.


Aleksi Hämäläinen
hamalainenaleksi02@gmail.com

Vastaavanlaiset artikkelit

Viimeisimmät julkaisut

Suositellut työpaikat

Automaalari Tampereelle

Haemme asiakkaallemme automaalaria Espooseen.Etsimme reipasta, innokasta henkilöä jonka tärkein ominaisuus on halu ja hyvä asenne autoalaa kohtaan. Voit olla automaalariuran alkupäässä tai kokeneempi alan koulun...

Rakennusinsinööri Turkuun

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina rakennusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme liikevaihto on tällä hetkellä noin 10 Meur vuodessa ja yritys on kovassa kasvussa. Kasvun myötä heidän matalaan...

Rengasasentaja Ouluun

Etsimme RENGASASENTAJIA kevätsesonkiin usealle eri Vantaan toimipisteelle! Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä...