Helppo lohikantarellipasta

Jääkaappi möllöttää lähes tyhjänä, eikä kauppaan jaksaisi lähteä. Pakastimesta löytyi kuitenkin pieni pussillinen esivalmisteltuja kantarelleja ja alennuksesta ostettu pieni paketti lohisuikaleita. Mitähän näistä voisi loihtia? Lohikantarellipastaa!

Tarvitset:

 • 1 sipuli
 • 2dl sipuliruokakermaa
 • Kantarelleja
 • Lohisuikaleita
 • Suolaa
 • Pippuria
 • Haluamaasi pastaa

Valmistus

 1. Laita pastaa keittymään haluamasi määrä pakkauksen ohjeen mukaan.
 2. Pilko sipuli pieniksi paloiksi ja kuullota ne pannulla.
 3. Lisää joukkoon kantarellit ja lohisuikaleet. Kypsennä.
 4. Mausta suolalla ja pippurilla.
 5. Lisää viimeisenä ruokakerma. Anna paistua hetken aikaa.


Rosa Parkkinen

Tiitus sisällöntuottaja ja opiskelija

E-mail: rosaeparkki@gmail.com

IG: rosaparkkinen

Vastaavanlaiset artikkelit

Viimeisimmät julkaisut

Suositellut työpaikat

Automaalari Tampereelle

Haemme asiakkaallemme automaalaria Espooseen.Etsimme reipasta, innokasta henkilöä jonka tärkein ominaisuus on halu ja hyvä asenne autoalaa kohtaan. Voit olla automaalariuran alkupäässä tai kokeneempi alan koulun...

Rakennusinsinööri Turkuun

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina rakennusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme liikevaihto on tällä hetkellä noin 10 Meur vuodessa ja yritys on kovassa kasvussa. Kasvun myötä heidän matalaan...

Rengasasentaja Ouluun

Etsimme RENGASASENTAJIA kevätsesonkiin usealle eri Vantaan toimipisteelle! Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä...