Makaroonilaatikko Koskenlaskijalla

Perinteinen makaronilaatikko on monen suosikkiruoka lapsuudesta. Koskenlaskijalla tuunattu versio tuo kuitenkin tähän perinneruokaan lisää syvyyttä.

Raaka-aineiksi tarvitset:

  • Pussin makaronia (400g)
  • Jauhelihaa (400g)
  • Sipulia sekä muita mausteita
  • Koskenlaskija sulatejuustoa (250g)
  • 1L lihalientä

Resepti on yksinkertainen. Keitetään makaronit sekä paistetaan jauhelihat. Reseptin salaisuus piilee koskenlaskija lihaliemessä. Perinteisen munamaidon sijaan keitä litra vettä ja lisää sinne kaksi lihaliemikuutiota sekä sulatejuusto.

Lopuksi sekoita makaronit, jauheliha sekä lihaliemiseos.

Makaronilaatikko kypsennetään uunissa 175:ssä asteessa noin 45 minuuttia.

Ruoka nautitaan ketsupin kera. Ja maistuu myös seuraavana päivänä, kuten oheisesta kuvasta voi huomata 🙂


Arttu Toivanen- väkevää kannanottoa opiskelijoiden asioihin susirajalta!

email: toivanenarttu3@gmail.com
Instagram: @ozoditriif

Vastaavanlaiset artikkelit

Viimeisimmät julkaisut

Suositellut työpaikat

Automaalari Tampereelle

Haemme asiakkaallemme automaalaria Espooseen.Etsimme reipasta, innokasta henkilöä jonka tärkein ominaisuus on halu ja hyvä asenne autoalaa kohtaan. Voit olla automaalariuran alkupäässä tai kokeneempi alan koulun...

Rakennusinsinööri Turkuun

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina rakennusinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme liikevaihto on tällä hetkellä noin 10 Meur vuodessa ja yritys on kovassa kasvussa. Kasvun myötä heidän matalaan...

Rengasasentaja Ouluun

Etsimme RENGASASENTAJIA kevätsesonkiin usealle eri Vantaan toimipisteelle! Etsitkö fyysistä työtä, jossa on mahdollista tehdä paljon töitä koko sesongin ajan mukana porukassa, jossa ei tekemisen meininkiä...