Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjänä muunnat osaamisesi tienestiksi ilman oman yrityksen perustamista. Kevytyrittäjyys on helppo tie yrittäjyyteen ja samalla jätät paperityöt meille. Tiitus Kevytyrittäjäpalvelu on helpoin tapa kokeilla siipiään yrittäjänä.

Kevytyrittäjyys opiskelijana

Kevytyrittäjyys on joustava tapa tehdä lisätienestiä opintojen ohella. Kevytyrittäjänä saat mahdollisuuden vaikuttaa omiin työskentelyaikoihisi, ja voit priorisoida opinnot ja huolehtia jaksamisesta. Kevytyrittäjyys on...
Lue

Kevytyrittäjänä käännät osaamisesi työkokemukseksi

Kevytyrittäjyys on monelle idearikkaalle opiskelijalle loistava tapa tehdä lisätienestiä ja kerätä työkokemusta, sillä se tuo mahdollisuuden päättää itse työajat. Kevytyrittäjänä saat asettaa opinnot...
Lue

”Yhtä oikeaa tietä ei ole olemassa” – haastattelussa yrittäjä Osku Pienimäki

2020-luvun työelämässä mennään osaaminen edellä. Enää ei tarvitse urautua yhteen juttuun. Sen tietää myös pienyrittäjä Osku Pienimäki, joka on yrittäjän urallaan tehnyt niin...
Lue

Rekisteröidy ja lähetä verokortti

Tiitus Kevytyrittäjäpalveluun rekisteröityminen on ilmaista, sillä palvelun käyttäjä maksaa ainoastaan tehdyn työn laskuttamisesta. Lähetä verokortti Tiitus Kevytyrittäjäpalvelun asiakaspalveluun tai kirjautumalla sisään. Saat verokorttisi OmaVero-palvelusta. Tarvitsemme verokorttisi hyvissä ajoin ennen ensimmäisen laskun eräpäivää

Luo lasku ja tienaa

Ota asiakkaasi laskutustiedot esiin, kirjaudu Tiitus Kevytyrittäjäpalveluun ja luo lasku asiakkaallesi. Laskun tekeminen on helppoa ja palvelussa on selkeät kohdat mitä täyttää. Laskutuspalvelu toimii selaimessa laitteesta riippumatta. Tiitus kevytyrittäjänä maksat palvelun käytöstä palkkion tilityksen yhteydessä. Palvelumaksu on 5 prosenttia. Tämän lisäksi veloitetaan muun muassa sosiaaliturvamaksu sekä lisäpalvelumaksu, joka pitää sisällään mm. tapaturmavakuutuksen ja vastuuvakuutuksen.

Miksi toimia kevytyrittäjänä?

Laskuttaminen vie vain hetken

Palvelun kautta laskutat helposti asiakkaitasi. Toimita verokorttisi, lähetä lasku ja saat yrittäjätulosi suoraan tilille. Et tarvitse omaa yritystä kun rekisteröidyt Tiitus Kevytyrittäjäksi. Helppoa vai mitä?

Vähemmän paperitöitä

Kun käytät Tiitus Kevytyrittäjäpalvelua, siirrät paperityöt meille. Hoidamme kevytyrittäjien laskutuksen ja verojen maksamisen nopeasti ja luotettavasti. Kevytyrittäjänä ollessasi, sinun ei tarvitse huolehtia myöskään kirjanpidosta. Saat tilitykset nopeasti.

Saat tilitykset nopeasti

Maksamme suoritukset kevytyrittäjille nopeasti. Voit saada tilitykset jopa samana päivänä tilillesi.

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjä tienaa omalla osaamisellaan. Kevytyrittäjä tekee työtä asiakkailleen, ja lähettää siitä laskun laskutuspalvelusta. Kevytyrittäjyys on usein vaihtoehto toiminimiyrittäjyydelle. Kevyttä siitä tekee laskutusbyrokratian puuttuminen, sillä laskutuspalvelu hoitaa kevytyrittäjän laskutuksen.

Kevytyrittäjyys on loistava tapa aloittaa yrittäjänä. Yrittäjän tehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden etsintä, työn suorittaminen laadukkaasti sekä laskutuksen hoitaminen luotettavasti ja Verohallinnon ohjeiden mukaan. Yrittäjyys onkin suuri kokonaisuus aloittelevalle yrittäjälle. Kevytyrittäjyys on usein vaihtoehto toiminimiyrittäjyydelle. Ryhtyessäsi kevytyrittäjäksi sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä tai hankkia y-tunnusta!

Tiitus kevytyrittäjyyspalvelun hinnasto

Palveluun rekisteröityminen ja tilin ylläpitäminen on täysin ilmaista. Voit lisätä ja laskuttaa asiakkaita Tiitus Kevytyrittäjäpalvelua hyödyntäen.

Liity ilmaiseksi

0
Tiitus Kevytyrittäjäpalvelulla aloitat helposti ja edullisesti yrittäjämäisen työskentelyn. Voit lisätä ja laskuttaa asiakkaita Tiituksen kevytyrittäjyyspalvelua hyödyntäen.

Palvelumaksu

% 5
Huomaa, että palkkiosta veloitetaan palvelumaksun lisäksi lisäpalvelumaksu ja sosiaaliturvamaksu.