Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjänä muunnat osaamisesi tienestiksi ilman oman yrityksen perustamista. Kevytyrittäjyys on helppo tie yrittäjyyteen ja samalla jätät paperityöt meille. Tiitus Kevytyrittäjäpalvelu on helpoin tapa kokeilla siipiään yrittäjänä.

Kevytyrittäjyyshaastattelu

Mistä kuulit kevytyrittäjyydestä?  Minulla on muutama ystävä, jotka ovat toimineet tai toimivat kevytyrittäjinä. He ovat kertoneet minulle hieman kevytyrittäjyydestä ja miten se käytännössä toimii....
Lue

Tiitus Kevytyrittäjäpalvelun kokemuksia

Roosa Sarajärvi on 21-vuotias medianomiopiskelija Oulusta. Opintojen ohella hän työskentelee freelance-toimittajana ja on aktiivinen järjestötoimija, mutta nauttii myös lenkkeilystä luonnon rauhassa sekä kirjojen...
Lue

Miran ajatuksia kevytyrittäjyydestä

Tampereella asuva Mira opiskelee Tampereen yliopistolla englannin kääntämistä ja monikielistä viestintää ja tarkoitus olisi alkaa pikkuhiljaa valmistua. Mira opiskelee alalle, jolle on varsin...
Lue

Rekisteröidy ja lähetä verokortti

Tiitus Kevytyrittäjäpalveluun rekisteröityminen on ilmaista, sillä palvelun käyttäjä maksaa ainoastaan tehdyn työn laskuttamisesta. Lähetä verokortti Tiitus Kevytyrittäjäpalvelun asiakaspalveluun tai kirjautumalla sisään. Saat verokorttisi OmaVero-palvelusta. Tarvitsemme verokorttisi hyvissä ajoin ennen ensimmäisen laskun eräpäivää

Luo lasku ja tienaa

Ota asiakkaasi laskutustiedot esiin, kirjaudu Tiitus Kevytyrittäjäpalveluun ja luo lasku asiakkaallesi. Laskun tekeminen on helppoa ja palvelussa on selkeät kohdat mitä täyttää. Laskutuspalvelu toimii selaimessa laitteesta riippumatta. Tiitus kevytyrittäjänä maksat palvelun käytöstä palkkion tilityksen yhteydessä. Palvelumaksu on 5 prosenttia. Tämän lisäksi veloitetaan muun muassa sosiaaliturvamaksu sekä lisäpalvelumaksu, joka pitää sisällään mm. tapaturmavakuutuksen ja vastuuvakuutuksen.

Miksi toimia kevytyrittäjänä?

Laskuttaminen vie vain hetken

Palvelun kautta laskutat helposti asiakkaitasi. Toimita verokorttisi, lähetä lasku ja saat yrittäjätulosi suoraan tilille. Et tarvitse omaa yritystä kun rekisteröidyt Tiitus Kevytyrittäjäksi. Helppoa vai mitä?

Vähemmän paperitöitä

Kun käytät Tiitus Kevytyrittäjäpalvelua, siirrät paperityöt meille. Hoidamme kevytyrittäjien laskutuksen ja verojen maksamisen nopeasti ja luotettavasti. Kevytyrittäjänä ollessasi, sinun ei tarvitse huolehtia myöskään kirjanpidosta. Saat tilitykset nopeasti.

Saat tilitykset nopeasti

Maksamme suoritukset kevytyrittäjille nopeasti. Voit saada tilitykset jopa samana päivänä tilillesi.

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjä tienaa omalla osaamisellaan. Kevytyrittäjä tekee työtä asiakkailleen, ja lähettää siitä laskun laskutuspalvelusta. Kevytyrittäjyys on usein vaihtoehto toiminimiyrittäjyydelle. Kevyttä siitä tekee laskutusbyrokratian puuttuminen, sillä laskutuspalvelu hoitaa kevytyrittäjän laskutuksen.

Kevytyrittäjyys on loistava tapa aloittaa yrittäjänä. Yrittäjän tehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden etsintä, työn suorittaminen laadukkaasti sekä laskutuksen hoitaminen luotettavasti ja Verohallinnon ohjeiden mukaan. Yrittäjyys onkin suuri kokonaisuus aloittelevalle yrittäjälle. Kevytyrittäjyys on usein vaihtoehto toiminimiyrittäjyydelle. Ryhtyessäsi kevytyrittäjäksi sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä tai hankkia y-tunnusta!

Tiitus kevytyrittäjyyspalvelun hinnasto

Palveluun rekisteröityminen ja tilin ylläpitäminen on täysin ilmaista. Voit lisätä ja laskuttaa asiakkaita Tiitus Kevytyrittäjäpalvelua hyödyntäen.

Liity ilmaiseksi

0
Tiitus Kevytyrittäjäpalvelulla aloitat helposti ja edullisesti yrittäjämäisen työskentelyn. Voit lisätä ja laskuttaa asiakkaita Tiituksen kevytyrittäjyyspalvelua hyödyntäen.

Palvelumaksu

% 5
Huomaa, että palkkiosta veloitetaan palvelumaksun lisäksi lisäpalvelumaksu ja sosiaaliturvamaksu.