Oman oppilaitoksen Tiitus

Omalla oppilaitoksellasi saattaakin jo olla Tiitus eli Tiituksen rakentama työelämäpalvelu käytössä. Pääset kirjautumaan oppilaitoksesi opiskelijana palveluun tältä sivulta löytyvistä logoista. Monet oppilaitokset tahtovat tukea opiskelijoidensa työelämäyhteyksiä ottamalla oman työelämäpalvelun käyttöön. Saat lisätietoa oman oppilaitoksesi Tiituksesta oppilaitoksesi ura- ja työelämäpalveluista.

Erilaiset opintopolut: Ammattikoulusta yliopistoon

Suoraan lukiosta tai muutaman välivuoden jälkeen ylioppilaslakin saamisesta on varmaankin perinteisin reitti yliopiston penkille. Moni ei kuitenkaan tiedä, että yliopiston ovet voivat aueta...
Lue

Miltä opintojen aloittaminen oikeasti tuntuu?

Elokuun lopussa ammattikorkeakoulut ja yliopistot avasivat ovensa, ja toivottivat tervetulleiksi uudet opiskelijat, eli fuksit. Tässä artikkelissa viisi Tampereen yliopistossa varhaiskasvatuksen opettajaopintoja aloittavaa fuksia...
Lue

Valitse leirisi: humanisti vai luonnontieteilijä?

Erityisesti yliopistomaailmassa on edelleen kaksi vahvasti jakautunutta koulukuntaa: humanistit ja luonnontieteilijät. Lisäksi yliopistoissa opiskellaan paljon muutakin, kuten taiteita, mutta vahvin vastakkainasettelu vallitsee humanistien...
Lue

Hyria

Palvelu yhdistää Hyrian opiskelijat, Hyria säätion asiakkaat sekä teidät työpaikkoja tai työssäoppimispaikkoja tarjoavat työnantajat. Palveluun kirjautuneet työnhakijat ovat luoneet henkilökohtaisen osaamisprofiilinsa ja vastaavasti työtä tai työpaikkoja tarjoavat työnantajat työnantajasivut.

Saimaan ammattiopisto

Palvelu yhdistää Sampon opiskelijat, sekä teidät työpaikkoja tai työssäoppimispaikkoja tarjoavat työnantajat. Palveluun kirjautuneet työnhakijat ovat luoneet henkilökohtaisen osaamisprofiilinsa ja vastaavasti työtä tai työpaikkoja tarjoavat työnantajat työnantajasivut.

Gradia

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 500 ja henkilöstöä 1 100. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.

Poke

Poke eli Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa. Ammattiopisto tarjoaa parhaat polut tulevaisuuteen niin ammatillisen tutkintokoulutuksen kuin täydennyskoulutuksen muodossa. Pokella ohjataan opintoja henkilökohtaisesti ja uskotaan tekemällä oppimiseen. Sieltä valmistuu kysyttyjä, niin nuoria, kuin jo vähän kokeneempiakin osaajia työelämään. Ammatillisia osaajia koulutetaan seuraavilla aloilla: kauppa ja hallinto, luonnontieteet, maa- ja metsätalousalat, palvelualat, tekniikan alat, terveys- ja hyvinvointialat sekä tietojenkäsittely ja tietoliikenne.

Suomen Diakoniaopisto

Meiltä valmistuu kodinhuoltajia, kokkeja, kosmetologeja, kosmetiikkaneuvojia, lastenohjaajia, lähihoitajia, nuoriso- ja yhteisöohjaajia, tarjoilijoita sekä toimitilahuoltajia. Kauneudenhoitoalan koulusta tarjoava SKY-Opisto tuli osaksi SDO:ta v.2018. Järjestämme myös valmentavaa koulutusta ja tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille.

HAMK

HAMK Talents -palvelun kautta rekrytoit uutta osaamista tarjoamalla töitä, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetöitä. Täältä tavoitat tehokkaasti ja kontaktoit suoraan korkeakouluopiskelijoitamme ja valmistuneita tarpeesi mukaan. Meidän ammattilaiset ovat: agrologeja, artenomeja, hortonomeja, insinöörejä, metsätalousinsinöörejä, rakennusmestareita, sairaanhoitajia, sosionomeja, terveydenhoitajia, tradenomeja ja ympäristösuunnittelijoita.

Winnova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävämme. Kampuksemme toimipisteineen sijaitsevat Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Opiskelijoita on keskimäärin 6000 ja henkilöstöä 510.

Kpedu

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä on monialainen ja toimintaansa aktiivisesti kehittävä koulutusorganisaatio, joka järjestää toisen asteen ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, valmentavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä kansanopistokoulutusta. Meiltä valmistuu osaajia hyvinvointialalle, it- ja media-alalle, liiketalouden alalle, rakennusalalle, teollisuus- ja logistiikka-alalle, ruoka- ja puhdistuspalvelualalle ja luonnonvara-alalle. Koulutusyhtymä on myös aktiivinen alueen ja sen elinkeinojen kehittäjä, joka toimii yhteistyössä alueen kuntien, elinkeinoelämän sekä muiden koulutus- ja kehittämistoimijoiden kanssa.

Spesia

Työnantaja, etsitkö työntekijöitä vai haluatko tarjota opiskelijalle koulutus- tai oppisopimuspaikkaa? DuuniSpesian Rekry yhdistää sinut opiskelijoihimme! Voit tarjota opiskelijalle mahdollisuuden kartuttaa osaamistaan, etsiä projekteillesi osaavia tekijöitä, tarjota lomatuurauksia tai muita erilaisia työmahdollisuuksia. Sinun tarvitsee luoda vain profiili ja paikkailmoitus, opiskelijat laativat omat osaamisprofiilinsa. Palvelu on maksuton ja helppokäyttöinen. Olethan meihin yhteydessä jos sinulla herää kysymyksiä!

Prakticum

Söker du efter en arbetstagare? Prakticum Rekry är en rekryteringstjänst i realtid, som för samman arbetsgivare, studerande och alumner. Här kan du publicera arbetsmöjligheter eller söka en arbetstagare för ditt behov bland våra studerande. Du kan erbjuda så väl plats för lärande i arbetslivet (utbildnings- och läroavtal), sommarjobb, inhopparjobb som tillsvidare anställningar. Användningen av tjänsten för arbetsgivare och studerande är kostnadsfri.

Riveria

Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Järjestämme monialaista ammatillista koulutusta koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Vuosittain meillä opiskelee yli 17.000 nuorta tai aikuista. Koulutustarjontaan kuuluu noin 50 ammattialaa. RiveriaRekry on uusi tapa tavoittaa Riverian opiskelijat ja vastavalmistuneet yhdestä paikasta. Palvelun tavoitteena on yhdistää osaajat ja työpaikat.

Xamk

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk – tarjoaa opetusta, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja yrityksille ja ihmisille. Xamk aloitti toimintansa vuonna 2017, kun Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut fuusioituivat.

Omnia

Omnia on Suomen suurimpia koulutuksen järjestäjiä, joka tarjoaa runsaasti erilaisia mahdollisuuksia opiskelijoilleen. Ammatillisia perustutkintoja tai niihin valmentavia opintoja Omniassa opiskelee lähes 8000 opiskelijaa kuudessa eri toimipisteessä Espoossa ja Kirkkonummella. Koulutustarjonnassa valittavana on yli 20 ammatillista perustutkintoa, joiden lisäksi on ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Tarjoamme myös täydennyskoulutusta ja monipuolisia yrityspalveluita.

Redu

Lapin koulutuskeskus REDU toimii Suomen pohjoisimman maakunnan Lapin alueella seuraavilla paikkakunnilla; Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä. Koulutusta REDU tarjoaa monipuolisesti, ja kauttamme voit rekrytoida tietojenkäsittely ja tietoliikenne- alan, tekniikan alojen, kaupan ja hallinnon, maa- ja metsätalousalan, luonnontieteiden, terveys- ja hyvinvointialojen sekä palvelualojen opiskelijoita. Vuonna 2017 REDU:ssa oli 3520 opiskelijaa ammatillista perustutkintoa, sekä oppisopimusta suorittamassa. Tutkintoja suoritettiin yhteensä 1257 kappaletta. Lisäksi ammatillisessa aikuiskoulutuksessa suoritettiin 320 näyttötutkintoa.

Jamk

Jyväskylän ammattikorkeakoulu – JAMK – on vajaan 9000 opiskelijan sekä noin 750 asiantuntijan korkeakouluyhteisö toimien eri puolilla Jyväskylää sijaitsevilla kampuksilla ja Saarijärven Tarvaalassa. JAMKissa opiskellaan 50 eri tutkinto-ohjelmassa niin kontakti- kuin verkko-opetuksessa joko päivätoteutuksissa tai monimuotona. Tutkintokoulutuksen lisäksi JAMK tarjoaa lukuisia kouluttautumismahdollisuuksia avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelija voi valita opintoja myös Jyväskylän oppilaitosten EduFutura-yhteistyötarjonnasta sekä valtakunnallisesta korkeakoulujen ristiinopiskelutarjonnasta.

Ksao

Työnantajana tavoitat kätevästi Kouvolan seudun ammattiopiston opiskelijat ja valmistuneet. Voit tarjota koulutus- ja oppisopimuspaikkoja, etsiä projekteillesi osaajia, tarjota lomatuurauksia tai erilaisia muita työmahdollisuuksia.

Careeria

Careeriassa opiskelee vuosittain noin 12 000 nuorta ja aikuista. Toimipisteet sijaitsevat Porvoossa, Loviisassa, Askolassa, Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla. Careeriassa opiskelu on työelämälähtöistä, käytännönläheistä, yksilöllistä ja joustavaa.

Keuda

Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Keudan monipuolinen ja laaja opintotarjonta tarjoaa mahdollisuuden erilaisten opintopolkujen rakentamiseen ja ammattitaidon hankkimiseen tämän päivän alati muuttuvan työelämän tarpeisiin. Keudassa on mahdollista suorittaa yli 80 eri perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa tai osallistua täydennyskoulutukseen. Työelämän yhteistyöverkostomme ovat laajat ja teemme hyvin monitahoista yhteistyötä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tavastia

Ammattiopisto Tavastia on suuri monialainen oppilaitos, jolla on toimipisteet Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Urjalassa. Joka vuosi oppilaitoksessa opiskelee 4000 opiskelijaa tutkinnoissa tai tutkinnon osissa ja heistä valmistuu noin 1000 nuorta ja vähän kokeneempaakin osaajaa työelämään vuosittain. Tarjoamme heille parhaat yksilölliset polut perus-, ammatti- ja erikoisammattikoulutuksissa sekä täydennyskoulutuksissa.

Luksia

Palvelu yhdistää Luksian opiskelijat ja työpaikkoja tai työssäoppimispaikkoja tarjoavat työnantajat. Palveluun kirjautuneet työnhakijat ovat luoneet henkilökohtaisen osaamisprofiilinsa ja vastaavasti työtä tai työpaikkoja tarjoavat työnantajat työnantajasivut.

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto (KAO) järjestää monialaista ammatillista koulutusta kaikenikäisille valtakunnallisesti. Vakituiset toimipaikat sijaitsevat Kajaanissa, Kuusamossa, Vuokatissa ja Vantaalla. KAOlla opiskelee vuosittain noin 3000 opiskelijaa. Tarjontaan kuuluvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot ja erilaisissa kehittämishankkeissa järjestettävät lyhyt- ja täydennyskoulutukset. Toteutamme myös yritysten ja yhteisöjen tarpeiden mukaisesti suunniteltuja koulutuksia.

Axxell

Axxell har ett brett utbud av yrkesutbildningar för både unga och vuxna. Hos oss kan du välja mellan 26 olika yrken. Vi ordnar olika kortkurser som t.ex. Heta arbeten, Hygienpass, FRK Första Hjälpen FHJ 1® och många fler. Vi har kontinuerlig ansökan till våra utbildningar, det betyder att du via vår hemsida kan söka när som helst under året.

Centria

Centria Jobi- palvelussa voit ilmoittaa avoimista työpaikoista, harjoittelumahdollisuuksista, opinnäytetyöpaikoista ja pienemmistä projektitöistä. Palvelu on suunnattu kaikille aloille. Palvelun kautta tavoitat Centrian opiskelijat nopeasti ja tehokkaasti.

Ekami

Palvelu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ja väylän tavoittaa Ekamin opiskelijat tehokkaasti. Voit julkaista työmahdollisuuksia suoraan opiskelijoille ja palvelu huolehtii työpaikkojen markkinoinnista potentiaalisille opiskelijoille. Oppilaitosyhteistyön avulla voit turvata yrityksesi osaavan työvoiman saamisen.

Lappia

Ammattiopisto Lappia tarjoaa käytännönläheistä ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Lapissa. Toimipisteemme ovat Kemissä, Louella Tervolassa, Muoniossa ja Torniossa. Toteutamme monipuolisesti koulutuksia myös muualla Lapissa. Yrityksille ja yhteisöille järjestämme koulutuksia tarpeiden mukaan.

OAMK

Oamk on 10 000 hengen korkeakouluyhteistyö. Kouluttamme asiantuntijoita alueen työelämän tarpeisiin. Oamk Pro sähköinen kanava Oamkin opiskelijoiden tavoittamiseen. Palvelussa voit helposti ja nopeasti ilmoittaa työ- ja harjoittelupaikkoja sekä tarjota opiskelijoille opinnäyte- ja projektityötä. Palvelun kautta voit etsiä juuri sinulle sopivan osaajan.

Osao

OSAO on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Järjestämme kaikkien alojen ammatillista koulutusta Oulun seudulla ja Koillismaalla. Vuosittain meillä opiskelee 10 000 nuorta ja aikuista. Koulutustarjontaan kuuluu noin 120 ammatillista tutkintoa ja runsaasti erilaisia muita koulutuksia. Toimimme tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. OSAOrekry on uusi tapa yhdistää työpaikat ja opiskelijat.

Lukiolaisten Liitto

Työnantaja, etsitkö työpaikallesi skarppia tettiläistä tai työntekijää? Suomen Lukiolaisten Liiton ja Tiituksen yhteisenä missiona on yhdistää TET- ja duunipaikkoja etsivät lukiolaiset työnantajien kanssa. Suomen Lukiolaisten Liiton Tiitus-palvelun kautta tavoitatkin työpaikkaa hakevat lukiolaiset ympäri Suomen! Tiitus-palvelun kautta voit ilmoittaa esimerkiksi avoimista TET-paikoista tai vaikka kesätyöhausta. Palvelun käyttö on työnantajille maksutonta.

Valkeakosken ammattiopisto

VAAOrekry yhdistää opiskelijat sekä työelämän uudella ja helpolla tavalla. Työnantajat voivat tarjota sähköisen palvelun kautta opiskelijoille tarkoitetut koulutus- ja oppisopimuspaikat, kesä- ja projektityöt sekä vakituiset työpaikat. Palvelun avulla työnantajat löytävät juuri omaan tarpeeseensa ja heille sopivan osaajan ja persoonan. Rekisteröidy nyt ja liity verkostoomme!

Tredu

Tredussa opiskelee yli 9000 aikuisopiskelijaa ja yli 8000 nuorisopuolen opiskelijaa. Voit ilmoittaa palvelussa työssäoppimis- ja oppisopimuspaikkoja, osa-aikaisia työpaikkoja tai työpaikkoja valmistuville opiskelijoille. Me Tredun yritys- ja työnantajapalveluissa palvelemme teitä mielellämme rekrytointitarpeissanne laajemminkin.

TTS

Tervetuloa TTSrekry-palveluun. TTS Työtehoseura on ammatillinen kouluttaja teknisillä aloilla kuten henkilölogistiikka, tavaralogistiikka, sisälogistiikka, talonrakentaminen, nostoala, maarakentaminen, kiinteistö, sisustaminen, puuseppä, metsä, puutarhakauppa, viherrakentaminen, automyyjä, varaosamyyjä ja hyötyajoneuvot ja työkoneet.

Salpaus

Salpaus-Duuni-palvelun kautta tavoitat eri alojen opiskelijat Salpauksen eri kampuksilta. Voit tarjota koulutus- ja oppisopimuspaikkoja, etsiä projekteillesi osaajia, tarjota lomatuurauksia tai muita työmahdollisuuksia.

Kuopion lukiot

Kuopiossa on kuusi päivälukiota: Juankosken lukio, Kallaveden lukio, Kuopion klassillinen lukio, Kuopion Lyseon lukio, Kuopion Taidelukio LUMIT ja Nilsiän lukio. Kuopiossa on myös aikuislukio. Tiitus Kuopiossa voit maksuttomasti tarjota lukiolaisille esimerkiksi Lukion Tetti -paikkoja: työelämään tutustumisjaksoja, jobshadowingia ja vierailuja. Lisäksi voit ilmoittaa lukiolaisille kiinnostavasta tapahtumasta ja projektista, sekä haastaa heitä mukaan projekteihin.

Keuruun lukio

Keuruun yläkoulun ja lukion Tiitus-palvelun kautta tavoitat monipuolisesti oppilaat ja opiskelijat. Voit tarjota nuorille esimerkiksi yläkoulun TET-paikkoja tai lukion opiskelun oheen sopivia työpaikkoja. Lisäksi voit haastaa lukio-opiskelijoita mukaan esimerkiksi projekteihin tai ilmoittaa kiinnostavasta tapahtumasta.

Riihimäen lukio

Riihimäen lukion Tiitus-palvelun kautta tavoitat monipuolisesti Riihimäen lukion opiskelijat. Voit tarjota lukion opiskelijoille esimerkiksi lukion TET-paikkoja tai opiskelun oheen sopivia työpaikkoja. Lisäksi voit haastaa lukio-opiskelijoita mukaan esimerkiksi projekteihin tai ilmoittaa kiinnostavasta tapahtumasta.

Kangasalan lukio

Kangasalan lukion Tiitus-palvelun kautta tavoitat monipuolisesti Kangasalan lukion opiskelijat ja kaksoistutkintolaiset. Voit tarjota opiskelijoille esimerkiksi opiskelun oheen sopivia työpaikkoja tai tutustumis-/harjoittelupaikkoja. Lisäksi voit haastaa lukio-opiskelijoita mukaan esimerkiksi projekteihin tai ilmoittaa kiinnostavasta tapahtumasta.