Tavoita opiskelijat tehokkaasti

Työnantajat rekisteröityvät palveluun ilmaiseksi, jonka jälkeen he valitsevat listasta kenen oppilaitosten kanssa he haluavat verkostoitua ja aloittaa yhteistyön. Kun oppilaitokset ovat hyväksyneet yrityksen verkostoitumispyynnön.

Opiskelijan rahahanat

Raha puhuttaa aina. Sen tienaaminen on elämän perusehto, oikeastaan ilman rahaa ei olisi ruokaa mitä syödä tai kattoa pään päällä. Rahan tienaaminen ei...
Lue

Kuinka sovittaa yhteen osa-aikatyö ja opiskelu? Näillä 6 nikseillä se onnistuu!

Opiskelun rinnalle hankitun osa-aikatyön (n. 5-15h/vko) voi saada toimimaan esimerkiksi opiskelujen loppusuoralla, iltaisin, viikonloppuisin tai loma-aikana. Opiskelijat, jotka pääsevät oman alansa töihin jo...
Lue

Työharjoittelupaikasta voi poikia vuosien työpaikka

Työharjoittelu, tuo lähes jokaiseen koulutusasteeseen sisältyvä jakso, jolloin opiskelija kerryttää arvokkaita työelämätaitoja. Oletko milloinkaan miettinyt, kuinka työharjoittelupaikasta voi saada itselleen pitkäaikaisen työpaikan? Vaatiiko...
Lue

Rekrytoi kaikki Suomen opiskelijat ilmaiseksi yhdestä kanavasta.

Tiitus on Suomalaisten oppilaitosten yrityksille ja työnantajille tarjoama palvelu, jonka avulla yritykset voivat ilmoittaa opiskelijoille avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja ilmaiseksi sähköisen palvelun avulla. Tiituksen ydinajatuksena on rakentaa yksi yhteinen palvelu, joka mahdollistaa oppilaitosyhteistyön useiden eri oppilaitosten kanssa saman palvelun sisällä.

Työnantajat rekisteröityvät palveluun ilmaiseksi, jonka jälkeen he valitsevat listasta kenen oppilaitosten kanssa he haluavat verkostoitua ja aloittaa yhteistyön. Kun oppilaitokset ovat hyväksyneet yrityksen verkostoitumispyynnön, voi yritys julkaista työpaikkailmoituksia kohdennettuna eri oppilaitosten opiskelijoille.

Etsi hakuehtojasi vastaavat opiskelijat Tiituksen Haavista

Oletko turhautunut ilmoituksiin ja hakemusten odottamiseen. Joskus työntekijä tarvitaan nopeasti, eikä ylimääräistä aikaa ole liiaksi. Tiituksen Haavi on nopea tapa löytää juuri oikeat opiskelijat. Voit tallentaa palveluun erilaisia hakuvahteja, jolloin saat ilmoituksen kun hakuehtojasi vastaava opiskelija rekisteröityy palveluun. Ehkä ehdit kontaktoimaan opiskelijan jo saman päivän aikana ja näin säästämään huomattavasti aikaa ja hermoja pitkien rekrytointiprosessien sijaan.

Näin Tiitus toimii

Tiitus on työnhakusovellus, joka tekee työn hakemisesta mutkattomampaa. Työpaikan hakeminen tapahtuu muutamalla klikkauksella. Paikkaa haettuasi näet työnhaun etenemisen – sinua ei jätetä pimentoon hakusi etenemisestä. Toivota hyvästit ainaiselle kokemus-kenttien täyttörumballe, sillä tästedes paikat haetaan yhdellä ja samalla profiililla.

Kaksi eri tasoa

Tiitus on työnantajille täysin ilmainen käyttää. Työantaja voi luoda palveluun yritysprofiilin ja liittyä eri oppilaitoksien toimialueille. Tämän lisäksi yritys voi halutessaan tehostaa rekrytointia ja näkyvyyttä lisämaksullisella Tiitus Pro:lla

Tiitus Free

0 /kk
Tiitus Free on Tiituksen ilmainen lisenssi työnantajille. Voit liittyä eri oppilaitoksien toimialueille ja julkaista kohdennettuja työpaikkailmoituksia.
  • Yritysprofiilin luonti
  • Avoimet hakemukset
  • Työpaikkailmoitukset
  • Käyttäjähallinta
  • Tiitus Haavi

Tiitus pro

299 /kk
Tiitus Pro on Tiituksen maksullinen lisäpalvelu. Lisenssi sisältää uusia ominaisuuksia ja kerryttää 10 lanttia joka kuukaudessa.
  • Lisänäkyvyyspaketit
  • Haavi (Kaikki profiilit)
  • Brändit
  • Profiilivahti
  • Haastattelulistat