Tavoita opiskelijat tehokkaasti

Työnantajat rekisteröityvät palveluun ilmaiseksi, jonka jälkeen he valitsevat listasta kenen oppilaitosten kanssa he haluavat verkostoitua ja aloittaa yhteistyön. Kun oppilaitokset ovat hyväksyneet yrityksen verkostoitumispyynnön.

Työharjoittelijan elämää

Opiskelen kasvatustieteitä ja varhaiskasvatusta Tampereen yliopistossa, ja minulla on meneillään opintojeni viimeinen työssäoppimisen jakso päiväkodissa. Työssäoppiminen on pakollinen osa omaa tutkintoani, ja niitä...
Lue

Sijaistaminen – kuin työharjoittelu, mutta palkalla?

Useat kasvatus- ja opetusalan opiskelijat tekevät opintojensa ohella sijaisuuksia joko päiväkodeissa tai kouluissa. Tämä onkin erinomainen tapa kerätä työkokemusta ja saada jalkaa oven...
Lue

Verkostoituminen opiskeluaikana, miksi se on tärkeää?

Opiskeluvuodet ovat nuoruuden kulta-aikaa ja siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Opiskelijalle verkostot voivat olla oppimisympäristöjä, vertaisavun ja tiedonhankinnan paikkoja. Harvoin tulee ajatelleeksi,...
Lue

Rekrytoi kaikki Suomen opiskelijat ilmaiseksi yhdestä kanavasta.

Tiitus on Suomalaisten oppilaitosten yrityksille ja työnantajille tarjoama palvelu, jonka avulla yritykset voivat ilmoittaa opiskelijoille avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja ilmaiseksi sähköisen palvelun avulla. Tiituksen ydinajatuksena on rakentaa yksi yhteinen palvelu, joka mahdollistaa oppilaitosyhteistyön useiden eri oppilaitosten kanssa saman palvelun sisällä.

Työnantajat rekisteröityvät palveluun ilmaiseksi, jonka jälkeen he valitsevat listasta kenen oppilaitosten kanssa he haluavat verkostoitua ja aloittaa yhteistyön. Kun oppilaitokset ovat hyväksyneet yrityksen verkostoitumispyynnön, voi yritys julkaista työpaikkailmoituksia kohdennettuna eri oppilaitosten opiskelijoille.

Etsi hakuehtojasi vastaavat opiskelijat Tiituksen Haavista

Oletko turhautunut ilmoituksiin ja hakemusten odottamiseen. Joskus työntekijä tarvitaan nopeasti, eikä ylimääräistä aikaa ole liiaksi. Tiituksen Haavi on nopea tapa löytää juuri oikeat opiskelijat. Voit tallentaa palveluun erilaisia hakuvahteja, jolloin saat ilmoituksen kun hakuehtojasi vastaava opiskelija rekisteröityy palveluun. Ehkä ehdit kontaktoimaan opiskelijan jo saman päivän aikana ja näin säästämään huomattavasti aikaa ja hermoja pitkien rekrytointiprosessien sijaan.

Näin Tiitus toimii

Tiitus on työnhakusovellus, joka tekee työn hakemisesta mutkattomampaa. Työpaikan hakeminen tapahtuu muutamalla klikkauksella. Paikkaa haettuasi näet työnhaun etenemisen – sinua ei jätetä pimentoon hakusi etenemisestä. Toivota hyvästit ainaiselle kokemus-kenttien täyttörumballe, sillä tästedes paikat haetaan yhdellä ja samalla profiililla.

Kaksi eri tasoa

Tiitus on työnantajille täysin ilmainen käyttää. Työantaja voi luoda palveluun yritysprofiilin ja liittyä eri oppilaitoksien toimialueille. Tämän lisäksi yritys voi halutessaan tehostaa rekrytointia ja näkyvyyttä lisämaksullisella Tiitus Pro:lla

Tiitus Free

0 /kk
Tiitus Free on Tiituksen ilmainen lisenssi työnantajille. Voit liittyä eri oppilaitoksien toimialueille ja julkaista kohdennettuja työpaikkailmoituksia.
  • Yritysprofiilin luonti
  • Avoimet hakemukset
  • Työpaikkailmoitukset
  • Käyttäjähallinta
  • Tiitus Haavi

Tiitus pro

299 /kk
Tiitus Pro on Tiituksen maksullinen lisäpalvelu. Lisenssi sisältää uusia ominaisuuksia ja kerryttää 10 lanttia joka kuukaudessa.
  • Lisänäkyvyyspaketit
  • Haavi (Kaikki profiilit)
  • Brändit
  • Profiilivahti
  • Haastattelulistat